Starts projektēšanai

Šodien ir iespēja salīdzināt arhitekta un paša radītās vizualizācijas. Līdz šim brīdim arhitektu neesmu saticis klātienē un neesam pazīstami – sava veida avantūra un atkāpšanās no citu blogu  To-DO ieteikumiem. Visa komunikācija pa e-pastu vai telefonu. Arhitektam nosūtīju Powerpoint prezentāciju ar manām vīzijām, saiti uz donor-projekta mājas lapu un topogrāfijas elektronisko versiju. Par projektu nekādu priekšapmaksu neesmu veicis – ir tikai 2 vīru mutiska vienošanās…

16
Arhitekta vizualizācija – ļoti līdzīga maniem SketchUp brīnumiem iepriekšejā ierakstā

Ir piedāvājums izmaiņām projektā, galvenokārt pirts/dušas/VC zonā – pieaudzēt telpai platumā 450mm, lai iegūtu 2100mm pirts lāvas garumu un vairāk vietas pirts krāsnij un tās kurināšanai no dušas telpas

15
1.stāva plāns, bet ne galīgais
Hebe_1k
Donor-projekta 1.stāva plāns

Tāpat atbildēju uz veselu strīpu ļoti konkrētu arhitekta jautājumu – gala apdares materiāli detaļās, krāsu kodi, komunikācijas, izmaiņas plānojumā utt.

Brīdī, kad iegādājos zemes gabalu, vīzija bija nesteidzīgi uzsākt būvniecību 2-3 gadu laikā. Nu ir pagājuši 6 mēneši un viss sāk palikt pavisam nopietni 😀 – tiklīdz ir būvatļauja I`m ready to go.

3 comments

  1. Varbūt ir iespēja arī lielas istabas logu ielikt bez sadalījuma vidu tāpat ka guļamistaba? Sanāk necauredzams A4 lapas platuma stabs, nezinu gan kādus logus liksi. Par virtuvi zinu to ka mums ar 3 skapīšiem būtu par maz jo viens ir ledusskapis, otrs izlietne ar miskasti un trešais trauku mašīnai:)

    Patīk

      • Pārdod stiklus, nopērc paketi pēc vajadzīgiem mēriem 😀
        No paša pieredzes šis ir pāris reizes kāpts grābeklis – kautko iegādāties pirms vajag, un tad vairs neko pa ceļam nepielāgosi, jo jau iztērēta nauda. P.S. Protams vienmēr var norakstīt iztētēto un nopirkt pa jaunu, bet ka vienmēr žēl ….

        Publicējis 2 people

Komentēt